Polisa Privatnosti

 

Mi poštujemo Vašu privatnost i posvećeni smo njenom čuvanju. Ova polisa privatnosti Vam stavlja do znanja kako se Vaši lični podaci obrađuju i koriste. Obećavamo da ćemo preduzimati korake ka korišćenju Vaših ličnih podataka samo na način koji je kompatibilan sa ovom polisom privatnosti. Ove polise imaju efekta samo na web stranice, forume i obaveštavanja koje poseduje i pokreće Majur.

 

Prikupljanje Informacija

Svaki računar priključen na Internet dobija ime domena i niz brojeva, koji služe kao adresa Internet protokola tog kompjutera (IP adresa). Kada posetilac zatraži koju stranicu web sajta, naši web serveri automatski prepoznaju ime domena i IP adresu tog posetioca. Ime domena i IP adresa ne otkrivaju ništa lično o Vama izuzev IP adrese sa koje ste pristupili sajtu. Ove informacije koristimo za prikupljane podataka o ukupnom prometu, i da istražimo zloupotrebu sajta, njegove korisnike ili da bi sarađivali sa organima reda i zakona. Ne prikupljamo i ne vrednujemo ove podatke za određene pojedince. Naši serveri ne beleže automatski e-mail adrese posetilaca.

 

Kolačići (Cookies)

Kolačić je deo podataka koji se šalju na Vaš internet pretraživač sa web servera i skladište na hard disk Vašeg računara. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska Vašeg računara ili pročitati druge kolačiće koji su stigli sa drugih web sajtova. Kolačići ne štete Vašem sistemu. Mi koristimo kolačiće da bi identifikovali koje delove web sajta koristite, tako da su prilikom sledeće posete ove stranice brže dostupne. Naši oglašivači mogu takođe koristiti kolačiće da bi dokučili koliko puta ste videli oglas. Naši oglašivači i mi možemo takođe koristiti kolačiće da bi bolje personalizovali sadržaj, reklame i promocije koje vidite na našim sajtovima. Možete izabrati da li da prihvatite kolačiće podešavanjem Vašeg Internet pretraživača. Možete podestiti Vaš pretraživač da odbije sve kolačiće, ili da Vam pokaže kada Vam šalju kolačiće. Ako izaberete da ne prihvatite kolačiće, Vaš ugođaj na našem i drugim sajtovima može biti umanjen i pojedine opcije neće raditi kako treba.

 

Anti SPAM politika

Mi podržavamo poslovnu politiku bez SPAM-a, što znači da ne prodajemo, iznajmljujemo ili drugačije izdajemo Vašu e-mail adresu trećim licima bez Vašeg pristanka ili po odrednicama ove polise. Ponekad Vam možemo poslati obaveštenja koje najavljuju događaje ili sadrže informacije od važnosti za Vas. Izuzev toga, Majur Vam neće slati e-mail koji ne želite da primite. Ako odlučite da Vašu poštansku adresu učinite dostupnu putem Interneta, možete dobiti pisma od drugih kompanija.

 

Otkrivanje prikupljenih podataka

Majur će otkriti lične podatke i/ili IP adresu ako to zahteva zakon ili u uverenju iz dobre volje da je takav postupak neophodan radi:

• Saradnje na istrazi o nezakonitim aktivnostima, po ukazu zakona,

• Zaštite i odbrane vlasničkih i autorskih prava Majur, sajta i druge imovine ili posetilaca

  sajta i druge imovine,

• Iidentifikacije osoba koje krše zakon, obaveštenja i ugovore Majur, prava trećih lica, ili na drugi način nelegalno koriste sajt,

• Po želji ili naredbi korisnika.

Majur koristi razumne mere opreza da bi sačuvao informacije i njihovu sigurnost. Majur zadržava pravo da prebaci sve ove informacije u slučaju zahteva nadležnih i nadređenih organa. Takođe, nismo odgovorni za narušavanje sigurnosti ili postupke trećih lica koja dobijaju informacije. Nismo odgovorni za polise privatnosti trećih lica ili o tome kako postupaju sa informacijama o njihovim korisnicima.

 

Informacije o sigurnosti na Internetu

Sajt može da sadrži linkove ka spoljnim web sajtovima (web sajtovi trećih lica). Sajt takođe sadrži oglase (reklame) trećih lica i nije odgovoran za njihove postupke u vezi privatnosti ili sadržaj njihovih web sajtova ili oglasa.

Majur ne deli individualne lične podatke koje mu dostavite sa trećim licima čiji linkovi se nalaze na sajtu, izuzev ako nije drugačije određeno u ovoj polisi, iako Majur može deliti uopštene podatke sa takvim trećim licima (npr. Broj posetioca našeg web sajta).

 

Molimo Vas proverite na takvim sajtovima kakva je njihova politika privatnosti.

Imajte na umu da uvek kada dobrovoljno izložite Vaše lične podatke preko Interneta - naprimer preko e-mail-a, foruma ili na neki drugi način - te informacije mogu biti prikupljene i korišćene od strane drugih. Ukratko, ako vaše informacije izložite preko Interneta one su dostupne javnosti, i možete primiti neželjene poruke od drugih lica.

Na kraju, Vi ste lično odgovorni za održavanje tajnosti Vaših ličnih informacija.

Molimo Vas budite pažljivi i odgovorni kada ste na Internetu.

 

Vaš pristanak na ovu polisu i pravila

Korišćenjem usluga sajta, pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane sajta kao što je izneto u ovoj polisi i pravilima korišćenja. Ako odlučimo da izmenimo polisu privatnosti, unećemo izmene u ovaj dokument tako da ste uvek svesni o informacijama koje prikupljamo, kako ih koristimo, i pod kojim okolnostima ih otkrivamo.