Pravila Korišćenja

 

Korišćenjem bilo kog dela Majur portala, preuzimanjem podataka i dokumentacije, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

 

Portal Majur

Majur posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja sajta Majur. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Portal se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. Majur sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Majur se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

 

Autorska prava

Sajt Majur polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava ( Majur, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je sajt Majur povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

 

Linkovi na spoljne stranice

Sajt Majur sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Sajt Majur linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

 

Spoljni saradnici

Sajt Majur štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. Sajt Majur se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Sajt Majur može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke Sajt Majur koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio auditorijumu koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji. Sajt Majur se obavezuje da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati. Sajt Majur se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

 

Modifikovanje i promene pravila

Sajt Majur zadržava pravo da bez predhodne najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama Sajt Majur može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.